• 06 26656288
  • Theresia Rook Spreker bij uitvaarten

Spreker Theresia

Theresia

Mijn naam is Theresia Rook. Ik woon in Kampen en mijn werkgebied strekt zich uit over Drenthe, Overijssel, de Noordoostpolder, Flevoland en Friesland.

Dementievriendelijke uitvaarten
Als gediplomeerd Ziekenverzorgende heb ik tot het jaar 2000 gewerkt op de gesloten afdeling voor dementerende ouderen in het verpleeghuis in Kampen. Deze kennis en ervaring maakt dat ik ook gevraagd wordt bij dementievriendelijke uitvaarten. Immers voor een goed afscheid is het belangrijk dat alle naasten betrokken worden en dat er gekeken wordt hoe een nabestaande met dementie persoonlijk afscheid kan nemen van een dierbare, wanneer en waar dan ook.
Een goede samenwerking

Vanaf het jaar 2013 ben ik kleinschalig begonnen met het spreken bij een uitvaart. Een vriendin wilde graag dat ik op haar uitvaart de toespraak zou doen. 'Jij kan dat', waren haar woorden. En hiermee heeft zij mij op een pad gezet waar ik blij ben daar te zijn gekomen.
Bijna drie jaar heb ik samengewerkt met mijn Friese collega's van de Humanistische uitvaartbegeleiding. Daarna was het tijd om als zelfstandig spreker verder te gaan.

Ik werk onder andere samen met :

  • familie
  • collega's en vrienden
  • uitvaartverzorgers
  • medewerkers van de uitvaartcentra
  • chauffeurs van de rouwauto
  • afscheidsfotograaf

Allemaal werken we samen om voor u een passend en persoonlijk afscheid te verzorgen. In goede onderlinge afstemming vullen we elkaars werkgebied aan.

Tarief 2020

U betaalt voor de totale diensten een basis tarief van € 250,- Dit tarief geldt tot een straal van 30 km rondom Kampen.

Buiten deze 30 km worden extra reiskosten gerekend, afhankelijk van de afstand en tijd die moet worden afgelegd. U hoort altijd vooraf van de uitvaartverzorger wat de kosten zijn.

Klein Ondernemers Regeling ( KOR)

Als klein ondernemer ben ik sinds 1 januari 2020 vrijgesteld voor het bijhouden van een BTW boekhouding. Dat betekent voor u, dat u geen BTW op de geleverde dienst hoeft te betalen.

Gewaardeerde collega's

Yarden Kampen - Zwolle- Twente Monuta Kampen - Zwolle Wim Hendriks Uitvaartzorg Kampen

Uitvaartverzorging-Hendrie Arnold Fender Uitvaartverzorging Marietje Kluiver-Noteboom Uitvaartverzorging

Herman Bottenberg Uitvaartverzorging STICHTING STILL Afscheidsfotografie Karin Hulst

Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.

Studio Klankdruppels

- Spreker bij uitvaarten | Rituelen
- Dementievriendelijk afscheid
- Klank- schildertherapeut

Auteur
Persoonlijke gedichten