• 06 26656288
  • Theresia Rook Spreker bij uitvaarten

Auteur

Oma lacht naar mij
Soms zou je willen dat alle mensen - groot en klein - terug zouden keren naar de onschuld waarin ze geboren worden. Bij onze geboorte hebben we een natuurlijk talent voor deze onschuld. Maar dan op een dag leggen we ons kind-zijn af en moeten we die onschuld opnieuw leren.

In het boekje 'Oma lacht naar mij' wordt Linda geconfronteerd met het verlies van haar oma. Het boekje kan ons allemaal - kinderen maar ook volwassenen - helpen om de dood van een dierbare een plekje te geven.
Niet door de dood onschuldig te maken, maar door kinderlijk onschuldig met de dood om te gaan.
Wilt u het boekje bestellen dan kan dat via bol.com, of de lokale boekhandel. U kunt het boek ook bestellen via de site van de uitgever: Uitgeverij van Warven, Kampen.


Engelen voor jou
Liefdevolle gedichten soms met een kwinkslag, dan weer serieus
soms over ziek zijn en een aantal religieus.
Gedichten over engelen, engelen voor jou
maar ook korte verhalen over liefde en over trouw.

88 gedichten en 3 korte verhalen.
Ieder gedicht vertelt een verhaal die heel herkenbaar dicht bij de lezer ligt.
Bestellen via info@klankdruppels.nl


Lichtkring op aarde
Janet is 53 jaar als ze totaal onverwacht te horen krijgt dat ze uitgezaaide longkanker heeft. Ze woont alleen en heeft geen kinderen. De verpletterende diagnose betekent een onvoorstelbaar grote ommekeer in haar leven die veel eist van haar mentale flexibiliteit. Gelukkig wordt ze hierbij ondersteund door haar familie en vrienden.
Om haar ziekte emotioneel te verwerken, put Janet kracht uit schrijven en tekenen. Ze maakt intuitieve tekeningen en ze beschrijft haar emotionele verwerkingsproces in een blog. Alle gesprekken die ze voert met haar longartsen neemt Janet op. Door deze ook letterlijk uit te schrijven, ontstaat er een realistisch beeld van de communicatie tussen arts, patient en familieleden.
Janet vindt grote steun in de spirituele wereld. Voor haar diagnose volgde ze, om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen, een vierjarige opleiding tot alternatief therapeut. In die jaren veranderde ze van strak, star en op slot zitten, tot het zijn van een mens met een open en liefdevol hart. Janet leerde contact te maken met de energie van de kosmische engelen-lichtwereld. Aan het einde van haar opleiding, op de dag van de diploma-uitreiking, had ze ook een afspraak met de longarts. Uitgerekend op deze dag, die in het teken stond van blijdschap, hoorde Janet hoe ziek ze was. In het boek beschrijft ze op een intieme en nuchtere manier hoe ze omgaat met haar ziekte. Want hoewel haar ziekte onomkeerbaar is, Janet blijft positief in het leven staan. Hiermee is ze een inspiratiebron voor haar omgeving en voor anderen die met de ziekte kanker te maken hebben. Of je het nu zweverig vindt klinken of niet, Janet vindt veel steun bij de engelen. Ze neemt zelfs een engelennaam aan: Avalon.
Het geeft haar gemoedsrust en vertrouwen in de toekomst, ongeacht wat er zal gebeuren. En dat is een onbetaalbaar geschenk.
Bestellen via info@klankdruppels.nl

Samen lachen, samen huilen en weer verdergaan