Contact pagina

Ik ben als vrijwilliger aangesloten bij de Humanistische Uitvaartbegeleiding. Samen met mijn collega's verzorgen wij een professionele toespraak voor de afscheidsdienst van uw dierbare overledene.
Soms doen wij alleen de toespraak tijdens de afscheidsdienst. Dat is per regio verschillend en dat is ook wisselend per uitvaartonderneming.
Regelmatig doen wij ook het welkomstwoord en het dankwoord. De familie mag dat zelf aangeven.
De laatste jaren komt er meer vraag om mee te helpen denken over het gebruik van rituelen tijden een afscheidsdienst. In principe is alles mogelijk. Het is uw dienst, uw afscheid en u mag deze vorm geven zoals het voor u en de familie goed voelt.

Via de website van de Humanistische Uitvaartbegeleiding, kunt u per regio zien wie daar de gekwalifceerde vrijwilligers zijn. Soms worden wij ook wel persoonlijk benaderd.
In dat geval geven wij altijd de aangenomen uitvaart door aan onze coördinatie.

Gedichten

Ik schrijf veel gedichten, maar ik deel ook veel gedichten. Daarom is aan deze webpagina een link gekoppeld naar de gedichtenpagina voor Rouw en Verliesverwerking.
Misschien wilt u zelf een keer een gedicht gebruiken. Dat mag . . . en daarom zet ik hier mijn emailadres neer, zodat u bij mij een tekst op kunt vragen.

Theresia Rook
mailadres: info@klankdruppels.nl