Theresia Rook

Met mijn achtergrond vanuit de medische zorg ben ik in 1996 begonnen als gekwalificeerd klanktherapeut in mijn eigen praktijk. De brede interesse binnen het werken met klank en kleur heeft mij er toe gebracht de leraren opleiding te volgen tot meditatief schildertherapeut & klanktherapeut.
Daarnaast volgde ik nog vele opleidingen zoals onder andere: Mindfulness,Gespreks Trainingen, Aandachts Traningen, NLP, BOA en Kernkwaliteiten, Stembevrijding.

Van 2002 tot 2018 ben ik als docent werkzaam geweest binnen de beroepsopleiding holistisch energetisch therapeut. Vanaf 2014 ging er meer gerichte aandacht naar: Theresia Rook

  - Schrijven van boeken
  - Muzikale coaching op maat
  - Spreken & zingen: Vrije geluiden
  - creatief schilderen
  - Gedichten schrijven
  - Rouwverwerking door schilderen

Mijn creativiteit is breed en zo heeft ook het schrijven daarin een aandeel.
In de periode van 2011 - 2013 is in samenwerking met een dierbare vriendin († 2013) een boek tot stand gekomen: 'Lichtkring op aarde'.

Mede door mijn ruime ervaringen met spreken voor grote groepen mensen en mijn passie om te schrijven, help ik nu nabestaanden om het levensverhaal van hun verloren dierbare op papier te krijgen. Sinds 2017 ben ik Spreker bij Uitvaarten bij de Humanistische Uitvaartbegeleiding.

Theresia Rook

 
 
 

Jonathan Livingston Seagull zegt:
Maak je dromen waar !!